Duck Natuurvoeding, want uw hond lust ook graag vers! - Boxerclub.nl over boxers, boxeropvang/pension,africhting, gezonde voeding Happy Dog en Duck natuurvoeding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hondenvoeding

DUCK Natuurvoeding is niet alleen de meest smakelijke voeding die beschikbaar is voor uw hond (niets evenaart de smaak van vers vlees), het is tevens de meest gezonde en natuurlijke manier om uw hond te voeden.

In DUCK Natuurvoeding zitten namelijk geen bewaarmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen en andere chemische toevoegingen die in droogvoer en blikkenvoer wel worden gebruikt. Bovendien gebruiken we enkel vlees afkomstig van dieren die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie.

Om een constante kwaliteit te garanderen ontwikkelde de firma Straetmans een procedure om alle grondstoffen diepgevroren
te verwerken, wat uniek is voor hondenvoeding. Wij bewaken zeer streng de koudeketen en garanderen ons transport op -18°C.

DUCK voldoet dan ook aan alle eisen die aan een gezonde, natuurlijke voeding kunnen worden gesteld. Lees hier het artikel van voedingsdeskundige Denis Steurs "BARF-Bones And Raw Food"


Standaard hebben wij op voorraad de Duck Uitmuntend (Excellent) compleet en de Duck Pens Compleet, zowel in consumentenverpakking als kennelgrootverpakking. Op aanvraag leveren wij echter ook de andere varianten zoals de dieet pancreas en glutenvrije varianten. Hierop kan een levertijd zitten. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu