Kosten van de opvang van uw hond - Boxerclub.nl over boxers, boxeropvang/pension,africhting, gezonde voeding Happy Dog en Duck natuurvoeding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Opvang/pension

Door de iin verband de oorlog, gestegen energie- en arbeidskosten extreem gestegen prijzen van hondenvoeding (25-30%), alsmede een jaarlijks stijgend hoger gemeentelijk kenneltarief zijn wij genoodzaakt onze prijzen te verhogen. Ons tarief bedraagt per 01012024 € 17.50 per dag/overnachting per boxer, waarbij de dag van brengen -indien na 13.00 uur- telt als halve dag en de dag van halen -indien voor 13.00 uur- eveneens als halve dag. Dit tarief is exclusief eventueel door ons te maken noodzakelijke dierenartskosten. Indien wij van mening zijn dat dit in het belang is van het welzijn van uw hond schromen wij niet direct met uw hond naar de dierenarts te gaan, net zoals wij dat met onze eigen honden doen! Voor uitsluitend dagopvang zonder overnachting rekenen wij per 01012024 € 15,00 incl. 2 maaltijden brokjes.

Het tarief is inclusief onze gezonde Happy Dog hondenvoeding. Uw hond krijgt die Happy Dog variant die het beste bij uw hond past! Wilt u uw hond volledig met complete versvleesvoeding gevoerd hebben (Duck Nature box Excellent) dan geldt een toeslag van € 3,00 per hond per dag.
Voor Duck dieetvoedingen (Pancreas, Therapy) geldt een toeslag van € 5,00 per hond per dag.


Eigen voer meebrengen is toegestaan maar leidt niet tot korting op de prijzen ivm het extra werk.

 

Happy Dog Naturcroq Active of een andere gezonde Happy Dog variant, afgestemd op uw hond!
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu