Kosten van de opvang van uw hond - Boxerclub.nl over boxers, hondensport met boxers, gezonde hondenvoeding Happy Dog en Duck natuurvoeding, boxerpension en opvang

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Opvang/pension

Door de in 2021 fors gestegen prijzen van hondenvoeding, die in 2022 verder stijgende zijn, alsmede een jaarlijks stijgend hoger gemeentelijk kenneltarief zijn wij genoodzaakt onze prijzen te verhogen. Ons tarief bedraagt per 01012022 € 15.00 per dag/overnachtig per boxer, waarbij de dag van brengen -indien na 13.00 uur- telt als halve dag en de dag van halen -indien voor 13.00 uur- eveneens als halve dag. Dit tarief is exclusief eventueel door ons te maken noodzakelijke dierenartskosten. Indien wij van mening zijn dat dit in het belang is van het welzijn van uw hond schromen wij niet direct met uw hond naar de dierenarts te gaan, net zoals wij dat met onze eigen honden doen! Voor uitsluitend dagopvang zonder overnachting rekenen wij € 12,50.

Het tarief is inclusief onze gezonde Happy Dog hondenvoeding uit de supreme lijn. Uw hond krijgt die Happy Dog variant die het beste bij uw hond past! Wilt u uw hond volledig met complete versvleesvoeding gevoerd hebben (Duck Uitmuntend) dan geldt een toeslag van € 2,50 per hond per dag.
Voor Duck dieetvoedingen (Pancreas, Therapy) geldt een toeslag van € 4 per hond per dag

 

Happy Dog Naturcroq Active of een andere gezonde Happy Dog variant, afgestemd op uw hond!
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu