Gezondheidseisen voor het verblijf van uw hond bij ons. - Boxerclub.nl over boxers, hondensport met boxers, gezonde hondenvoeding Happy Dog en Duck natuurvoeding, boxerpension en opvang

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Opvang/pension

In het belang van uw en onze honden stellen wij hierbij verplicht de volgende gezondheidseisen:

  • Uw hond heeft de jaarlijkse cocktailenting gekregen

  • Uw hond dient naast de cocktailenting extra tegen kennelhoest te zijn geënt (zit niet in de cocktail!)

  • Uw hond is regelmatig ontwormt (advies 4x per jaar)

  • Uw hond is vrij van vlooien en ander ongedierte, wij verzoeken u de hond alvorens deze te brengen met vlooiendruppels ter preventie te behandelen. Het is hier een bosrijke omgeving. Het beste gebruikt u "Advantix" druppels, deze werken tegen vlooien en teken!!!


U dient uw dierenpaspoort te overleggen en ons te informeren over eventuele gezondheidsproblemen. U dient één of meerdere telefoonnummers achter te laten zodat wij u kunnen bereiken voor overleg m.b.t. te maken dierenartskosten. Noodzakelijk tijdens uw afwezigheid in het belang van de gezondheid van uw hond onverhoopt te maken dierenartskosten worden altijd op u verhaald.


Onze vaste dierenarts is M.M. van Alphen (praktijken in omliggen dorpen te Woudenberg & Leersum). Deze heeft veel ervaring met onze boxers en komt minimaal 2x per jaar aan huis om onze dieren te controleren en/of te enten.

2 Jonge boxers spelende met hun oude opa boxer
Happy Dog Maxi
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu