Land of Freedom's Daybreak - Boxerclub.nl over boxers, hondensport met boxers, gezonde hondenvoeding Happy Dog en Duck natuurvoeding, boxerpension en opvang

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boxers Henry Beuks

Land of Freedom's Daybreak, reu

Titels: UV (NBC), AD (Duitse BK)
Geboren: 1
november 2012
Overleden: 30 november 2021

Eigenaar: Henry Beuks
Geleider UV en AD: Marga Beuks-Colijn

Land of Freedom's Daybreak is op 24 november 2013 in Huize Beuks komen wonen en werd zodoende herenigd met zijn broer Double Trouble. De fokker van Daybreak belde dat zij de hond direct ging weghalen bij de eigenaar en er een plaatsje voor zocht. De eigenaar had gebeld de hond de volgende ochtend te willen laten inslapen bij de dierenarts, een hond van 1 jaar oud!!! Hij zou het vrouwtje gebeten hebben. Tsja er zijn veel idioten op de wereld die nooit aan een hond hadden moeten beginnen. Ze hadden hem nog "verminkt" ook door hem te laten castreren.

Boxer Land of Freedom's Daybreak (Henry Beuks): door snelle actie van de fokker gered van inslapen bij de dierenarts

Er zijn nog steeds mensen die denken dat dat eventuele gedragsproblemen oplost en dat ze er dan zelf niets meer aan hoeven doen. Daybreak blijkt bij ons gewoon een hele lieve speelse hond waar weinig mee mis mee is, helaas wel vreselijk vermagerd binnengekomen. Hij kan goed opschieten met zijn broer Double Trouble en met Cadillac. Een jaar later is het een gezonde gespierde reu en werd met geleider Marga Beuks het diploma UV behaald bij de kringgroep Wognum van de Nederlandse Boxerclub. Na het overlijden van zijn broer Double Trouble in april 2021 werd Daybreak zelf helaas ook ziek, grote milttumor in de buik. Daybreak is vredig thuis ingeslapen op 30 november 2021 en ligt begraven bij zijn broer en zijn eveneens dat jaar in juni overleden maatje Caddilac. Gelukkig hebben wij Daybreak nadat de fokker hem gered had voor laten "inslapen" als jonge hond, nog 8 extra levensjaren kunnen geven! Het was een fijne lieve hond.


Behaalde prestaties:

UV 15-11-2014, NBC kringgroep Wognum
AD 29-11-2014, BK gruppe Monheim-Baumberg

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu