Jouri v.d. Klappeheide - Boxerclub.nl over boxers, boxeropvang/pension,africhting, gezonde voeding Happy Dog en Duck natuurvoeding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boxers Henry Beuks

Jouri v.d. Klappeheide, teef

UV, AD, ZTP, VZH, BH

Geboren: 4 sep 1993
Overleden: 14 okt 2006
Eigenaar/geleider: Joop Dijkman
Vorige eigenaar/geleider: Henry Beuks

Wij werden door de kringgroep Dordrecht van de Ned. Boxerclub ingeseind dat er een zeer moeilijk teefje een nieuw baasje zocht. De toenmalige eigenaren konden haar niet meer aan. Ze werd rond 1995 bij ons gebracht. We bleken de inmiddels 5e eigenaar terwijl ze pas 2 jaar oud was. We hebben ons bescheurd van het lachen. Het was weliswaar een pittig ding maar al die problemen waarom ze steeds herplaatst moest worden hebben wij nimmer kunnen ontdekken. Jouri was een werklustig teefje die in de agility diverse bekers pakte (zelfs een 3e prijs op het NBC NK), VZH en UV.

Jouri v.d. Klappeheide, pittig teefje met veel werklust

Ook behaalde zij met succes bij de Duitse Boxerclub het ZTP, de bekende pittige Duitse fokgeschiktheidskeuring op uiterlijk en karakter, incl. stukje pakwerk.
Nadat Joop Dijkman door het overlijden van zijn Brenna in het najaar van 1999 zonder boxer kwam te zitten, verhuisde Jouri, voor een fijne oude dag met veel individuele aandach,t naar Joop Dijkman, alwaar zij en Joop nog jaren lang plezier samen hadden en Jouri een hoge leeftijd van ruim 13 jaar behaalde.  Zie verder "Boxers Joop Dijkman".

Behaalde prestaties:
Uitmuntend A-klasse Agility september 1996 (H. Beuks)
AD november 1996 (H. Beuks)
UV november 1996 (J. Dijkman)
Zuchttauchlichkeitsprüfung augustus 1997 (H. Beuks)
NBC-NK Agility 3e prijs oktober 1997 (H. Beuks)
BH maart 1999 (H. Beuks)
NBC-NK Agility 2e prijs oktober 1999 (H. Beuks)
VZH september 2000 (J. Dijkman)
VZH april 2002 (J. Dijkman)
VZH/BH 12 jan 2003 (J. Dijkman)

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu