Informatie over het hoe en waarom van gezonde hondenvoeding Happy Dog en Duck - Boxerclub.nl over boxers, boxeropvang/pension,africhting, gezonde voeding Happy Dog en Duck natuurvoeding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hondenvoeding

Bij de Stichting wordt via boxerclub.nl natuurzuivere honden- en kattenvoeding verkocht. Op deze pagina is binnenkort de nieuwe prijslijst van de verkochte hondenvoeders te vinden. Er wordt ook productinformatie gegeven en een uitleg waarom voor de merken Happy Dog, Happy Cat en Duck Natuurvoeding is gekozen. Tevens zijn de verkoopadressen van de boxerclub om de hondenvoeding bij de boxerclub te kopen vinden.
Wat is het verschil tussen gangbare hondenvoeders in de winkel en de door de boxerclub verkochte
hondenvoeders?
De grondstoffen van Happy Dog droogvoer (brokjes) en Duck diepvriesvlees zijn gekeurd voor menselijke consumptie en bevatten dus geen kadaver- of diermeel of destructievetten!
Happy Dog en Duck bevatten geen geur-, kleur- of smaakstoffen.

Happy Dog en Duck bevatten geen chemische antioxydanten als BHA (butylhydroxylanisol), BHT (butylhydroxyltolueen) en Etoxyquine (in EU voor menselijke consumptie verboden landbouwpesticide!), Duck is houdbaar gemaakt d.m.v. diepvriezen en alle Happy Dog brokjes d.m.v. antioxydant vitamine C/E preparaat
Zowel
Happy Dog premium en supreme bevatten de beroemde Happy Dog kruidenformule, de supremeline heeft daarnaast het lifeplus systeem, wat een langer leven van uw hond bevordert.

De hondenvoeders van de boxer
club zijn niet alleen gezonder voor Uw hond, de opbrengsten komen volledig ten goede van de Stichting en dus van de boxerclub. De Stichting wil hondensport met boxers bij voorkeur binnen de boxerclub bevorderen en is soms behulpzaam bij herplaatsing.
U dient zich te realiseren dat ook vele dure bekende merken in de winkel in de meeste soorten d.m.v. één van de genoemde chemische antioxydanten houdbaar zijn gemaakt i.p.v. met vitamine C/E. Dit geldt soms
ook voor de dure soorten welke U bij de dierenarts kunt verkrijgen. Zo is Happy Dog nierdieet met vitaminen geconserveerd en de nierdiëten van de dierenarts bijna allemaal met BHT.
In veel soorten goedkopere en middenklasse hondenvoeders wordt volop diermeel (=kadavermeel !!) verwerkt. Dit meel is i.v.m. BSE verspreiding thans in de EU verboden om te gebruiken als veevoer, d.w.z. als voeding voor dieren welke voor menselijke consumptie bestemd zijn (koeien, kippen, varkens). Aangezien honden en katten niet voor menselijke consumptie bestemd zijn mag dit dier- of kadavermeel (je reinste smerige troep, gemalen dode dieren incl. dode honden en katten) nog wel in honden- en kattenvoer worden verwerkt, daar honden en katten in de EU niet voor menselijke consumptie zijn bestemd.

GRAAN- EN GLUTENVRIJE VOEDING BIJ VOEDSELINTOLERANTIES / DARMPROBLEMEN
Wij hebben nu ook de graan- en glutenvrije voeding van zowel Happy Dog ("Africa" o.b.v. struisvogel, "Karibik" o.b.v. gecertificeerd gevangen zeevis en Canada (zalm/konijn/lam, hoog energie) als bijv. de Lam/rijst diepvriesvlees van Duck Natuurvoeding.
Daar veel mensen met een hond ook een kat of poes bezitten is als service
op aanvraag  ook HAPPY CAT bij de boxerclub verkrijgbaar!!! De Happy Cat supreme line (alle soorten) bevat DL-Methionin tegen blaasgruis. Tevens nierdieet. Houdt hierbij rekening met wat levertijd dus bestel tijdig.

Verdere info of het op afspraak voor afhalen van het voer in Maarsbergen
:

Mail naar info@boxerclub.nl


Happy Dog Sensible Irland Zalm en Konijn
Happy Dog Arthro Forte
Happy Dog Sensible Neuseeland
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu