Land of Freedom's Double Trouble haalt 3e maal IPO 1 op rij in 3 weken tijd - Boxerclub.nl over boxers, boxeropvang/pension,africhting, gezonde voeding Happy Dog en Duck natuurvoeding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws > Nieuwslijst
Land of Freedom's Double Trouble haalt voor 3e maal op rij IPO 1, nu in Enschede

Onder toeziend oog van de uitstekend en zeer rechtvaardig keurende Leistungsrichter Gerd Fricke (BK München) nam Henry Beuks met zijn boxer Land of Freedom's Double Trouble deel aan het examen bij de kringgroep Twente van de Ned. Boxerclub in Enschede. Naast vele boxers namen er ook als gast Duitse Herders, Mechelaars en een Dobermann deel.
Het begon met afd. A speuren. De deelnemers kregen egale kort gemaaide weilanden voorgeschoteld, een uitdaging voor de honden. Hier deed Trouble het uitstekend en scoorde liefst 93 punten (min 70/max 100 pt). In afd. B gehoorzaamheid werden punten verloren doordat Trouble meende het programma zelf te kennen en voortijdig zelfstandig zonder te wachten op het commando van zijn geleider, liet hij als een echte ondeugende boxer de zit en af zien.
Boxer Trouble vol op de mouw bij pakwerker Stephan Kremers
Het apporteren, afleggen met afleiding en vooruitsturen ging echter zeer goed zodat hier 80 pt behaald werden. In afd. C (pakwerk/verdedigingsdienst) werden eveneens 80 pt gescoord. Trouble zat goed op de mouw maar verspeelde punten met het lastig vallen van de pakwerker in de bewakingsfasen en wat ongehoorzaamheid bij het uit het verstek roepen. Totaal werd dus 253 pt/goed gehaald met TSB A en dit betekende voor de 3e achtereenvolgende week, na eerder in Osnabrück en Alsdorf ook al geslaagd te zijn, het 3e IPO 1 diploma voor Trouble.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu